Juletræskæde.dk: Find blandt 2347 Produkter | 7 Kategorier | 50 Brands | 114 Forhandlere

Bedste Drops Juletræsstjerne: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Drops juletræsstjerne på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Top That! by DROPS Design - Juletræsstjerne Hækleopskrift 20x20 cm - 20 x 20 cm

  Top That! by DROPS Design - Juletræsstjerne Hækleopskrift 20x20 cm - 20 x 20 cm

  Priser og varianter

  • Smuk og elegant juletræsstjerne
  • Hæklet i Drops Belle garn
  • Måler ca. 20 x 20 cm
  • Opskrift tilgængelig gratis online
  • Mulighed for at skabe unik stjerne

  Hvorfor vælge Top That! by DROPS Design - Juletræsstjerne Hækleopskrift 20x20 cm - 20 x 20 cm?

  Top That! by DROPS Design - Juletræsstjerne Hækleopskrift 20x20 cm er en smuk og elegant juletræsstjerne, som er perfekt til at sætte på toppen af juletræet. Stjernen er designet af den populære garnproducent DROPS Design og er hæklet i Drops Belle, som er et blødt og lækkert garn med en flot glans.

  Stjernen måler ca. 20 x 20 cm og er hæklet i et fint hulmønster, som giver den et let og luftigt udtryk. Opskriften kræver en hæklenål på 3,5 mm eller den hæklenål, du skal bruge for at overholde hæklefastheden.

  Det er vigtigt at overholde hæklefastheden, da garnmængden er tilpasset hertil. Hvis du hækler løsere eller strammere end angivet i opskriften, kan det påvirke størrelsen af det endelige projekt og dit garnforbrug kan variere. Derfor er det vigtigt at matche hæklefastheden så nøjagtigt som muligt.

  Opskriften medfølger ikke i fysisk form, men kan findes gratis ved at klikke på "hent opskrift her" og downloade eller printe allerede inden køb af kittet. Kittet indeholder garn til den viste model, men varerne kan redigeres før bestilling.

  Top That! by DROPS Design - Juletræsstjerne Hækleopskrift 20x20 cm er en fantastisk mulighed for at skabe en unik og personlig juletræsstjerne, som du kan nyde år efter år.

  Top That! by DROPS Design er en fin juletræsstjerne, som kan bruges til at sætte på toppen af juletræet. Stjernen er hæklet i Drops Belle i et fint hulmønster. Top That! by DROPS Design måler ca. 20 x 20 cm. Juletræsstjernen hækles med en 3,5 mm hæklen

  Andre mærker af juletræsstjerner

  På vores liste her har vi samlet de Drops bedste juletræsstjerner på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige juletræsstjerne til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top