Bedste Georg Jensen Juletræ: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Juletræskæde.dk » Alle guides » Juletræ » Georg Jensen Juletræ

Du er landet på Juletræskæde.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen juletræ. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen juletræ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Georg Jensen - Juletræ Lille 2021 Guldbelagt

1: Georg Jensen – Juletræ Lille 2021 Guldbelagt

Bedste pris: 249.95 hos Emmalys

Det lille juletræ 2021 pynter på bordet og spreder glæde med sine stjerneskud, som er belagt med 18 karat guld. Stjerneskuddene er inspireret af vinterens nattehimmel og symboliserer optimisme i den mørke tid. Det elegante juletræ er festligt i sig selv,… læs mere hos Emmalys >>

Billede af Georg Jensen Seasonal Juletræ guld stor

2: Georg Jensen Seasonal Juletræ guld stor

Bedste pris: 399.00 hos KitchenOne.dk

Gør julehjemmet ekstra smukt med dette strålende juletræ fra Georg Jensen. Juletræet er fremstillet af guldbelagt messing, og det holder derfor i mange generationer. Det har den smukkeste udformning, og så fås det i 3 forskellige størrelser, som du passen… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Georg Jensen Juletræ på listen er Georg Jensen Seasonal Juletræ guld stor fra KitchenOne.dk med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Juletræ er Georg Jensen – Juletræ Lille 2021 Guldbelagt som du kan købe for 249.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 149.05 kr. – de 2 Georg Jensen Juletræ vi har fundet koster i gennemsnit 324.48 kr.
Ovenstående Georg Jensen Juletræ data og priser er hentet fra 2 butikker (Emmalys, KitchenOne.dk). Alle Georg Jensen Juletræ tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juletræ guides:

Fandt du ikke det rigtige Juletræ blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juletræ:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juletræskæde.dk

Mere med Georg Jensen:

Er du vild med Georg Jensen, men Juletræ var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Georg Jensen: