Juletræskæde.dk: Find blandt 2347 Produkter | 7 Kategorier | 50 Brands | 114 Forhandlere

Bedste Georg Jensen Juletræ: Se top 6

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Juletræskæde.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen juletræe. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 6 Georg Jensen juletræe

  De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Georg Jensen juletræe | ✅ Juletræ-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 6 bedste Georg Jensen juletræe

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Georg Jensen juletræe som du kan finde lige nu.

  1: Georg Jensen Seasonal Juletræ guld lille

  Hvorfor vælge Georg Jensen Seasonal Juletræ guld lille?

  Gør julehjemmet ekstra smukt med dette strålende juletræ fra Georg Jensen. Juletræet er fremstillet af guldbelagt messing, og det holder derfor i mange generationer. Det har den smukkeste udformning, og så fås det i 3 forskellige størrelser, som du passen

  2: Georg Jensen Seasonal Juletræ guld medium

  Hvorfor vælge Georg Jensen Seasonal Juletræ guld medium?

  Gør julehjemmet ekstra smukt med dette strålende juletræ fra Georg Jensen. Juletræet er fremstillet af guldbelagt messing, og det holder derfor i mange generationer. Det har den smukkeste udformning, og så fås det i 3 forskellige størrelser, som du passen

  3: Georg Jensen 2022 juletræ, guld, medium

  Hvorfor vælge Georg Jensen 2022 juletræ, guld, medium?

  Designeren Sanne Lund Traberg står bag dette års serie af Georg Jensen julepynt. Dette feminine og detaljerige juletræ er fremstillet i rustfrit stål belagt med 18 kt. guld. Dette mellemstore juletræ er udsmykket med nærmest blondelignende detaljer, der giver træet den karakteristiske og unikke silhuet.

  4: Georg Jensen 2022 juletræ, guld, stor

  Hvorfor vælge Georg Jensen 2022 juletræ, guld, stor?

  Designeren Sanne Lund Traberg står bag dette års serie af Georg Jensen julepynt. Dette feminine og detaljerige juletræ er fremstillet i rustfrit stål belagt med 18 kt. guld. Dette store juletræ er udsmykket med nærmest blondelignende detaljer, der giver træet den karakteristiske og unikke silhuet.

  5: Georg Jensen 2022 juletræ, guld, lille

  Hvorfor vælge Georg Jensen 2022 juletræ, guld, lille?

  Designeren Sanne Lund Traberg står bag dette års serie af Georg Jensen julepynt. Dette feminine og detaljerige juletræ er fremstillet i rustfrit stål belagt med 18 kt. guld. Det lille juletræ er udsmykket med nærmest blondelignende detaljer, der giver træet den karakteristiske og unikke silhuet.

  6: Georg Jensen 2022 juletræssæt, guld

  Hvorfor vælge Georg Jensen 2022 juletræssæt, guld?

  Designeren Sanne Lund Traberg står bag dette års serie af Georg Jensen julepynt. De feminine og detaljerige juletræer er fremstillet i rustfrit stål belagt med 18 kt. guld. Juletræerne er udsmykket med nærmest blondelignende detaljer, der giver træerne deres karakteristiske og unikke silhuet. Det lille juletræ måler 12 cm i højden. Det mellemstore juletræ måler 15,50 cm i højden. Det store juletræ måler 19 cm i højden.

  Andre mærker af juletræe

  På vores liste her har vi samlet de Georg Jensen bedste juletræe på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige juletræ til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top