Du er landet på Juletræskæde.dk, det helt rigtige sted at finde Holmegaard juletræ. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Holmegaard juletræ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Holmegaard Fairytales juletræ – stor

  • Mærke: Holmegaard

Vores første anbefaling er “Holmegaard Fairytales juletræ – stor” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Holmegaard Fairytales juletræ – stor Pynt det store julebord op med Fairytales-serien fra Holmegaard.
Her får du smukke juletræer i glas, som er blevet udsmykket med håndmalede gulddetaljer.
Juletræet måler 14 cm i højden og har ligeledes en bredde på ott…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Holmegaard Fairytales juletræ – mellem

  • Mærke: Holmegaard

Sidste produkt på vores liste er Holmegaard Fairytales juletræ – mellem som vi har fundet til 149,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Holmegaards Glasværks historie er en historie om et par små glashytter i en tørvemose, der i løbet af 190 år bliver en del af en stor moderne koncern.
I løbet af 1900-tallet kommer kunstnerne ind i billedet for at designe og formgive Holmegaards glasvarer…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Holmegaard Juletræ på listen er Holmegaard Fairytales juletræ – stor fra Erling Christensen Møbler med en pris på 169.00. Billigste udvalgte Juletræ er Holmegaard Fairytales juletræ – mellem som du kan købe for 149.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 20 kr.
Ovenstående Holmegaard Juletræ data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Holmegaard Juletræ tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juletræ guides:

Fandt du ikke det rigtige Juletræ blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juletræ: