Du er landet på Juletræskæde.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen juletræstæppe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen juletræstæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tæppe rundt – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm

  • Mærke: Ib Laursen

Vores første anbefaling er “Tæppe rundt – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 120 cm. Materiale: Jute Super flot rundt tæppe fra Ib Laursen, der er flettet af jutegarn.
Et rustikt tæppe, som passer perfekt til den store kvadratiske entré, i stuen, i sommerhuset, under det lille runde spisebord – og selvfølgelig som jule…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Tæppe rundt natur jute – Ib Laursen – Dia. 90 cm – Juletræstæppe

  • Mærke: Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Tæppe rundt natur jute – Ib Laursen – Dia. 90 cm – Juletræstæppe som vi har fundet til 325,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: D: 90 cm. Materiale: Jute Rundt tæppe af naturfarvet jute fra Ib Laursen.
Tæppet er perfekt under sofabordet, i den lidt rummelige kvadratiske entré, som juletræstæppe eller ved et par lækre lænestole.
Et lækkert og meget flot tæppe med uendelige…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Ib Laursen Juletræstæppe på listen er Tæppe rundt – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm fra Mostersskur.dk med en pris på 498.00. Billigste udvalgte Juletræstæppe er Tæppe rundt natur jute – Ib Laursen – Dia. 90 cm – Juletræstæppe som du kan købe for 325.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 173 kr.
Ovenstående Ib Laursen Juletræstæppe data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Juletræstæppe tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juletræstæppe guides:

Fandt du ikke det rigtige Juletræstæppe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juletræstæppe: