Bedste Ib Laursen Juletræstæppe: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Juletræskæde.dk » Alle guides » Juletræstæppe » Ib Laursen Juletræstæppe

Du er landet på Juletræskæde.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen juletræstæppe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen juletræstæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Tæppe rundt m/ stjerne - Ib Laursen - Juletræstæppe 120 cm

1: Tæppe rundt m/ stjerne – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm

Bedste pris: 575.00 hos Mostersskur.dk

Mål: Dia: 120 cm. Materiale: Jute Super flot rundt tæppe fra Ib Laursen flettet af jutegarn og med en stor sort stjerne i midten. Et rustikt tæppe, som passer perfekt til den store kvadratiske entré, i stuen, i sommerhuset, under det lille runde spiseb… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Billede af Tæppe rundt - Ib Laursen - Juletræstæppe 120 cm

2: Tæppe rundt – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm

Bedste pris: 498.00 hos Mostersskur.dk

Mål: Dia: 120 cm. Materiale: Jute Super flot rundt tæppe fra Ib Laursen, der er flettet af jutegarn. Et rustikt tæppe, som passer perfekt til den store kvadratiske entré, i stuen, i sommerhuset, under det lille runde spisebord – og selvfølgelig som jule… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Dyreste Ib Laursen Juletræstæppe på listen er Tæppe rundt m/ stjerne – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm fra Mostersskur.dk med en pris på 575.00. Billigste udvalgte Juletræstæppe er Tæppe rundt – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm som du kan købe for 498.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 77 kr. – de 2 Ib Laursen Juletræstæppe vi har fundet koster i gennemsnit 536.5 kr.
Ovenstående Ib Laursen Juletræstæppe data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Juletræstæppe tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juletræstæppe guides:

Fandt du ikke det rigtige Juletræstæppe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juletræstæppe:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juletræskæde.dk

Mere med Ib Laursen:

Er du vild med Ib Laursen, men Juletræstæppe var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Ib Laursen: