Du er landet på Juletræskæde.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg juletræslys. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg juletræslys tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lysestage stjerneform råhvid t/ juletræslys – Maileg

  • Mærke: Maileg
  • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Lysestage stjerneform råhvid t/ juletræslys – Maileg som vi har fundet til 79,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 3,2 B: 7 Dia til lys: 1,5 cm. Materiale: Metal Super fin lille stage fra Maileg.
Stagen er råhvid og formet som en julestjerne med guld langs kanterne.
Der rigtig meget jul over stagen og den er magen til stjerne ornamentet af metal. Byg din eg…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Maileg Juletræslys på listen er Lysestage stjerneform råhvid t/ juletræslys – Maileg fra Mostersskur.dk med en pris på 79.00. Billigste udvalgte Juletræslys er Lysestage stjerneform råhvid t/ juletræslys – Maileg som du kan købe for 79.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Maileg Juletræslys data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Maileg Juletræslys tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juletræslys guides:

Fandt du ikke det rigtige Juletræslys blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juletræslys: