5 gode julegaveideer til ham eller hende, der gerne vil begynde at leve sundere

Julen er over os, og det er i den tid, at vi indtager lidt flere kalorier, end vi nok burde. Men det kan være svært, for i juletiden hører lækker mad, drikke og juleguf til. Dertil duften af magiske krydderier, som også smager godt. Men spiser man alt for godt hele året rundt især for fedt, så bør man revurdere sin livsstil og herunder sundhed. Netop for ens helbreds skyld.

Sundhed for ens helbreds skyld

Man kommer ikke udenom, at sundhed har betydning for vores velbefindende. Det er vigtigt, at kroppen får vigtige vitaminer, mineraler og dertil sunde og nærende olier. Netop for at vi kan være i vigør, og kroppen og hjernen fungerer optimalt. Men sundhed handler især om, at man skal passe på sin krop ved at ændre de dårlige vaner til gode vaner.

Således at både psykiske og fysiske usunde vaner ændres over tid, uden at man mister modet og heraf giver op. Men det kan for nogle mennesker falde svært og heraf behøves en hånd. Denne hånd kan gives i julegave til nogle, du holder ekstra meget af. Som du netop også ved sidder fast i slankefælden og stadig har et brændende ønske om en sundere livsstil.

Her er 5 gode julegaveideer til at leve sundere

Man kan måske synes, det er en noget anderledes gave at give til et andet menneske. Men er det en gave, der er givet med hjertet, så er det ofte også noget folk bliver ekstra glad for. Almene ting som gives i gave glemmes oftest hurtigere i ens bevidsthed end livsændrende gaver, som kan være med til at forandre ens liv. Derfor kan man sagtens sætte sundhed på gavelisten. For mulighederne er dertil. Det er blot at beslutte sig for det rette køb til ham eller hende, som gerne vil leve sundere eller blot lidt sundere.

5 bud på gaver

Et vægttabskursus

Den første ide er et vægttabskursus, hvor man også nærer sig selv med sunde tanker med en erfaren og uddannet kvindelig ernæringsspecialist. En kvinde som dertil selv har stået i slankefælden uden de ønskede varige resultater. Her handler det også om ens generelle velbefindende. For bag en usund livsstil, kan der ligge meget bag, hvor mange følelser også er i spil. For man bliver ofte ikke stor af ingenting. Du kan lytte til hendes foredrag via linket, inden du endelig beslutter dig for, om det skal være årets julegave til det eller de mennesker, du holder af.

Et årskontingent til et træningscenter

Motion er vigtig for at holde humøret oppe, når man gerne vil bedre sin sundhed. Kroppen iltes og konditionen bliver bedre, men hjernen tilføres også endorfiner under motion, som er væsentligt for vores psyke. Et gavekort hertil kan også være en brugbar løsning, hvis et årskontingent er for dyrt.

Et yogakursus

Yoga er rigtig populært blandt mange motions-interesserede mennesker. Fordi yoga også har fokus på sindet, udstrækning og balancen. Der findes flere varianter indenfor yoga, men udstrækning og afsluttende meditation er oftest en god og sund start til nybegynderen. For som udøver mærker man hurtig bedring i krop og sind.

Nogle løbe- eller vandresko

At komme ud i den friske luft er altid sundt. Vi bliver frisket op eller blæst igennem. Hvilket også gør, at vi føler os bedre tilpas. Her kan et par løbe- eller vandresko også være en god julegaveide. En rask gåtur dagligt eller et par gange om ugen øger forbrændingen. Ture, du som gavegiver, måske også selv kan være med på, når det passer ind i kalenderen. Heraf kan modtageren af din gave også holdes ved ilden, samtidig med du kan høre om vedkommendes resultater.

Lækkert træningstøj

Lækkert træningstøj og strømper er også en oplagt julegaveide. Der er masser af gode tilbud på markedet - også til billigere penge. Så mulighederne er mange. Du kan også se, om du kan finde noget træningstøj på outlets. Her kan der måske blive råd til en lille ekstra ting; et hårbånd eller et sjippetov. Sjipning er f.eks. konditionstræning, hvor man hurtig får varmen og dertil får brændt nogle kalorier af.

De gratis glæder

Gaver er altid kærkomment. For gaver gør glad. Så det at give gaver er også sundt. Det er noget, man selv kan huske i sin hverdag. Men naturen har også mange gratis tilbud, som er værd at huske på. Udover selvfølgelig bare at nyde naturen, når vi opholder os der. Enten i form af en gå-, løbe- eller cykeltur.

En frisk dukkert i havet er også sundt. Endda helt gratis. Og det er ikke uden grund, at flere og flere bliver vinterbadere og hopper i havet året rundt. Ved vinterbadning tilføres der endorfiner til hjernen, oveni at man kan føle sig renset for stress. Heraf opnås der ro i både krop og sind. Helt naturligt og ganske gratis.

Menu
Top