Fra os til os - en familieferie på Gran Canaria er en oplagt julegaveide til hele familien

Vil du gerne give en anderledes julegave til dig selv og familien i år? Hvorfor ikke slå alle julegaverne sammen og tage på en ferie til Gran Canaria. Gran Canaria er en skøn feriedestination i det kanariske øhav. På den lille ø i det store Atlanterhav kan man opleve hvide sandstrande, ørkener, smukke byer, jungle, temaparker og et rigt dyreliv. Gran Canaria er et sandt tropisk paradis, som man kan drømme sig væk til, når man samles til jul denne kolde december.

En alternativ gaveidé til familien

Pakker under træet er altid hyggeligt, men måske er det på tide med nogle nye gaveideer. Selvom det er spændende at pakke en masse gaver op, så kunne I i stedet investere pengene i en dejlig familieferie på Gran Canaria. En ferie er en gave fra jer til jer, som i kan nyde sammen som en familie. Det er den perfekte julegaveide til den eventyrlystne familie, som elsker at opleve den store vide verden.

Det er blevet mere og mere populært at give rejser i julegaver her i Danmark. Især i familier, hvor børnene er blevet store, så er gaveræset ikke lige så spændende længere. Her vil man måske hellere bruge sine penge på at lave noget sammen, i stedet for at få foræret gaver, som man alligevel selv kunne have købt for sine egne penge. Derfor er en rejse til Gran Canaria en genial familiegave til dig, som gerne vil gøre noget alternativt i år.

Oplev Gran Canaria

Gram Canaria er en lille ø med en masse at byde på. Der er både noget til de naturglade vandreentusiaster, noget til de glade badegæster og noget til dem, som bare gerne vil dase ved poolen med en kold drink. Danmarks kolde decembervejr giver med garanti en lyst til, at komme ned til de varmere himmelstrøg, så Gran Canarias hotte ø-liv trækker gevaldigt meget i en.

Gran Canaria er en lille ø med et hektisk byliv, megen natur og naturligvis er øen omgivet af lækre sandstrande. Der er faktisk også både jungle og en lille ørken gemt på den beskedne ø, hvis man har lyst til at udforske en noget anderledes natur, end den vi kender her i Danmark

Drøm jer væk på familieferie til Gran Canaria

Gran Canaria er stedet for hele familien og alle generationer. Både voksne og børn vil elske at opleve Cran Canaria for der er aktiviteter til alle aldre.

Til dem som elsker afslapning og en mere rolig stemning, så er der hyggelige caféer, afslappende poolområder, spa samt masser af restauranter med lækre spanske delikatesser på menuen.

Hvis I har børn med på turen, så er det oplagt at besøge en af Gran Canarias mange sjove vandland. Der er også fugleshows ude i junglen, safari og krokodille zoos til dem, som er vilde med at kigge på dyr. Der er også temaparker og tivoliparker til dem, som elsker forlystelser.

Temaparker i Gran Canaria

Gran Canaria er fyldt med fantastiske temaparker, som er et hit for hele familien. Hvis du rejser med små børn, så er en af Gran Canarias vandland, tivolipark eller papegøjeshow et must see. Temaparken Hangar har for eksempel masser af sjove udstillinger og vilde forlystelser. Vandlandet Aqualand er en drøm for enhver vandhund eller adrenalinjunkie, som elsker fart over feltet i de vildeste vandrutsjebaner. Et alternativt vandland er Amadores Fun Park, som faktisk er et vandland, som ligger ude i selve Atlanterhavet.

I kan også besøge tivoliparken i Holidayland Maspalomas center, som er en smuk forlystelsespark ude ved kysten med masser af sjove forlystelser. Prøv at tage ud og besøge parken om aftenen, hvor det hele er oplyst med de smukkeste farverige lamper.

Tag til søs og oplev Atlanterhavet

Udover papegøjeshows, temaparker og vandland så er Gran Canaria også kendt for dets vilde dyreliv til søs. Der er smukke rev og tropiske fisk at opleve under havets overflade. Derfor tager mange til Gran Canaria for at tage deres dykkercertifikat og opleve det store blå hav.

I kan også tage hele familien med på en bådtur og oplev verden under havet. Der er både delfiner, havskilpadder, tropiske fisk og endda også hvaler, som svømmer rundt og stikker snuden op langs den kanariske kyst.

Menu
Top