Lakridsjulekalendere 2023 - se her hvilke muligheder der er

Er du træt af de traditionelle chokoladekalendre? Heldigvis kommer der flere og flere slags kalendere på hylderne hvert år, når juletiden nærmer sig. Især lakridskalendere er blevet et hit her i Danmark. Chokoladeovertrukken lakrids, nødder med lakridspulver, lakridspiber og lakridsvingummier - der er masser at vælge imellem. 

Elsker du lakrids? Så skal du have en lakridsjulekalender i år. Hvis du gerne vil have fingrene i den bedste kalender med lækker lakrids, så læs med her. 

I denne artikel får du en guide til de bedste lakridsjulekalendere i 2023.

Bülow lakridsjulekalender

En af de mest populære julekalendere med lakrids er den fra Bülow. Det danske firma har produceret gourmet-lakrids i flere år, så naturligvis skulle de også lave deres egen julekalender. 

Smag på lækker lakrids i forskellige varianter i alle julens 24 dage. Du kan for eksempel finde lakrids med chokoladeovertræk, blød og sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og meget mere. 

Skippers lakridspibe julekalender

Man kan ikke tænke på lakrids uden at tænke på Skippers Lakridspiber. Intet skriger dansk slik som den søde og bløde lakridspibe. Nu kan du også få en kalender med hele 24 lakridspiber bag lågerne med den gode gamle nostalgiske smag. Nyd en lakridspibe hver eneste dag i december - denne kalender er altid en sikker vinder hos alle lakridselskere.

Lakridseriet julekalender

Vil du gerne gå den mere eksklusive vej? Så skal du købe en kalender fra Lakridseriet. I Lakridseriets julekalender får du 500 gram gourmetlakrids i alt. 

Denne kalender er især god, hvis du gerne vil dele den med en du holder af. Der er nemlig rigelig med lakrids til 2 personer hele julen.

Haupt Lakrids julekalender

Denne julekalender fra Haupt Lakrids er en luksuskalender for voksne. Julekalenderen indeholder 24 stykker gourmetlakrids bag hver låge. Hver dag kan du smage på sød eller salt lakrids, som er overtrukket med chokolade i forskellige smage. 

Nyd de spændende smagskombinationer hver dag indtil jul med hele 440 gram chokolade i én kalender.

Nordthy julekalender

I denne julekalender får du 260 g lakridskugler i forskellige varianter. Åbn en låge hver eftermiddag i juletiden og nyd salte, søde og spændende smagsvarianter af lakrids.. Kalenderen er en super god dele-kalender, da du får to kugler af lakrids bag hver låge. 

Kun Det Bedste julekalender

Elsker du lakrids, men vil du også gerne have lidt mere variation? Så skal du købe Kun Den Bedste julekalender. Denne kalender er fyldt med lakrids, vingummier, karameller og andre former for slik. 

Det er den perfekte julekalender til dig, som gerne smager på lidt forskelligt slik gennem julen. 

Bagsværd Lakrids julekalender

Denne nye julekalender kommer med deres helt egen unikke lakrids. De er kendt for deres bløde lakridsplader. I denne kalender kan du smage på klassisk lakrids i de populære full-size plader og mundrette lakridsstykker, julevarianter eller lakrids med chokoladeovertræk. 

Kalenderen er også en god delekalender, da der er lakrids nok bag hver låge til to personer.

Lakritsfabrikkens julekalender

Denne julekalender er det perfekte valg til dig, som elsker luksus. Julekalenderen smager lige så godt som den ser ud. Åben en låge i den flotte hvis og minimalistiske boks og bliv overrasket med lækker gourmet slik. I kalenderen finder du chokoladeovertrukket lakrids i mange spændende varianter til alle julens dage i december.

Heavenly by Shottinger julekalender

Sæt tænderne i 24 forskellige lakridspralliner med 8 forskellige smage. Alt indholdet er skabt med naturlige ingredienser og er 100% frie for E-numre. 

I julekalenderen får du 300 gram lakrids af højeste kvalitet. Denne julekalender er perfekt for dig, som gerne vil nyde lækker slik med den naturlige lakridsrodssmag, som er fri for masser af tilsætningsstoffer.

Danmarkskalenderen

Danmarkskalenderen er en kalender med masser af forskelligt slik, som du kan smage på. Prøv slik, chokolade og lakrids fra danske gourmetproducenter. 

I kalenderen finder ud lækker lakrids fra Solrød lakrids, konfekt fra Hattesens, vingummier fra Sweetkynd, bolsjer fra Almaregården og chokolade fra Xocolatl. 

Hvis du elsker lakrids, men også gerne vil have lidt variation i din kalender, så er dette det perfekte valg. Danmarkskalenderen er også velegnet til to personer, så du får rigtig meget for pengene. 

Black Magic julekalender

Tæl med til juleaften med Black Magic julekalenderen. Luk op for en glitrende låge hver dag og smag på gourmetchokolade, fransk nougat og masser af lakrids. 

Luk op for overraskelser hver dag. I julekalenderen er der 460 gram forskelligt slik blandt andet spændende gourmetlakrids.

Wally og Wiz julekalender

Køb årets smukkeste, største og lækreste julekalender. Wally og Wiz har designet en flot julekalender med små dekorative skuffer, som du kan trække ud hver dag op til jul. I skufferne gemmer der sig både vingummier og lakrids, som du kan nyde selv eller dele med andre.

Du får hele 140 gram slik hver eneste dag i store bøtter med lakrids og vingummier. I det hele indeholder kalenderen 3360 gram slik, så det er en af de største julekalendere, som du kan finde. 

Lakridsfabrikkens julekalender

Smag på svensk gourmetlakrids i denne luksuriøse lakridskalender. Alle stykker lakrids er glutenfrie og veganske, så den er velegnet selv for dig, som ikke spiser animalske produkter. 

Alle lakridserne er dejlig bløde og smager tydeligt af de naturlige lakridsrødder. I julekalenderen får du de rene lakridsstykker eller varianter, som er overtrukket med kvalitetschokolade fra mærket Valhorna. 

Derudover kan du også smage på lakridsmandler og lakridsvingummier i denne helt unikke julekalender.

Deluxe adventskalenderen med rødvin og lakrids

Er du både vild med rødvin og lakrids? En julekalender behøver ikke kun indeholde slik og chokolade, du kan også forkæle dig selv eller din nærmeste med en unik adventskalender med vin og lakrids. 

Adventskalenderen indeholder fire luksuriøse vine med tilhørende to poser af lækker lakrids. Nyd en god flaske hver adventssøndag i kombination med sød og salt lakrids.

Menu
Top